perjantai 14. kesäkuuta 2013

Nyt se sitten on meidän pihalla...

...nimittäin trampolini, täyttäen lähes koko takapihan! Argh! No, itsehän siihen suostumukseni annoin. Mutta lapset ovat onnessaan :)

Tuon ilmestyttyä pihalle tulikin kiire multaa ja tiiliä kärräämään, jotta saisin sen vastapainoksi lisää kukkia. Eilinen iltapäivä meni kukkapenkin rakentamisessa ja edelleenkin sinne pitäisi kärrätä lisää multaa, mutta tälle päivälle osui sadekeliä ja lapsen kesäflunssaa, joten hommat ovat taas tauolla. Mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa... Tiilet on pinottu vähän niin ja näin, mutta en pyrkinytkään mihinkään pikkutarkkuuteen.

Tuohon kukkapenkkiin olisi tarkoitus istuttaa pääasiassa perennoja ja kesäkukkia, sillä tuohon kohtaan tippuu talvisin lumet katolta. Osan kasveista siirrän pihan muista penkeistä, osa pitää hakea äidiltä ja puutarhamyymälästä sitten kun ehdin.

Tervetuloa uusille lukijoille, joita on taas ilmaantunut mukaan! On mukavaa kirjoitella, kun tietää, että joku lukee höpinöitäni :)


8 kommenttia:

 1. Onneks on turvaverkko trampoliinissä, oletkos kokeillut myös itse :) Vahvistaa luita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turvaverkko oli kyllä ehdoton vaatimus! En ole vielä uskaltautunut kokeilemaan, katsotaan sitten kun jalka toimii taas kunnolla :)

   Poista
 2. Ihana ajatus tehdä kukkapenkistä purjeen muotoinen :) Täytyy laittaa ajatus korvan taakse, kun oma mielikuvitus olisi riittänyt vaan siihen tavalliseen seinän viereen riviin - malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hieno havainto! En ollut tajunnutkaan, että se on purjeen muotoinen, mutta niinpäs onkin :) Huseerasin ihan vapaalla kädellä...

   Poista
 3. Kaunis päivänlilja. Mullakin oli tuollainen, mutta ilmeisesti vahingossa hävitin sen jakaessani liljoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään näistä, vaikka aina välillä yritänkin vähentää keltaista väriä. En kyllä tiedä miksi, oikeastaan keltainenkin väri on tosi kaunis...

   Poista
 4. Lapsillakin pitää olla hauskutusta! Meillä puutarhahulluilla äideillä on kukkamme:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eivät nuo lapset kauheasti innostu, jos heille ehdottaa mullan lapiointia. Parempi järjestää jokaiselle jotain omaa kivaa tekemistä :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.