perjantai 14. kesäkuuta 2013

Lauantaita kohti kovaa vauhtia

Tänään on ollut sen verran sateisempi päivä, ettei ulkokuvia ole tullut otettua. Aika on muutenkin mennyt kesäflunssasta kärsivää pikku kuumepotilasta hoitaessa ja omaakin nenää niistäessä. Pari ihanaa keiju- ja merenneitoelokuvaa on tullut katseltua ja mm. ponileikkejä leikittyä. Onneksi potilas ei hermostunut edes siitä kun isosisko lähti kaverinsa luo yökylään, vaan tyytyi kohtaloonsa illasta äidin ja isin kanssa.

Tässä vielä muutama kuva parin päivän takaa.

Mukavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Hieman samat tunnelmat täälläkin päässä, eli kovaa tuulta, hieman sadetta ja kesäflunssasta toipumista. Pikaista paranemista sinne päähän ja mukavaa viikonlopun jatkoa :-)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti se flunssa pian irrottaa otteensa :) Meiltä löytyy pihasta tuota alakuvan perennaa ja toivottavasti löytyy tulevaisuudessa tuota keskimmäistäkin :) Olen huono viherpeukaloasioissa, mutta luulisin sen olevan pioni. Istutettiin viime kesänä ja netistä luin, että pioni loukkaantuu siirtelemisestä, eikä ihan heti ole kukkaloistoa luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä... Tuo alakuvan perenna on vuorikaunokki ja keskimmäinen pioni. Pioneita haluaisin paljon lisää ja mielellään mahdollisimman eri aikaan kukkivia lajikkeita. Niissä on tosiaankin tuo siirtelyongelma olemassa. Pitäisi harkita paikat tarkkaan etukäteen.

   Poista
 3. ♥ Pikaista paranemista! Kauniita kukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti ensi yönä saisun nukuttua paremmin kuin edellisenä. Innokas pikkupotilas kun herätti jo kuudelta...

   Poista
 4. Sama juttu täällä. Kesäflunssa on vain itselläni:) Pikaista paranemista pikkupotilaalle!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.