torstai 20. huhtikuuta 2017

Hyvää mieltä ruokakaupasta

Kävin eilen ruokaostoksilla niinkin eksoottisessa paikassa kuin paikallisessa Lidlin myymälässä ja ilahduin sitä värikästä näkyä, joka otti minut vastaan. Suoraan ulko-ovesta sisään päästyäni edessäni oli ihanan värikäs kukkahylly.Jos tästä näystä ei tule hyvä mieli, niin ei sitten mistään. 

On ihanaa, että nykyään voi poimia kukkakimpun mukaansa ihan ruokakaupasta, koska ainakin minä käyn turhan harvoin kukkakaupassa. No, tietenkin juhliin kimput tulee haettua kukkakaupasta tai puutarhamyymälästä, mutta arkeen saa kivaa piristystä muutamalla eurolla ihan normaalilla kauppareissulla. 

Onko sinulla tapana ostaa usein kotiin kukkia vai tuoko puolisosi sinulle kukkia? Minun mieheni ei kukkien ostamista harrasta, joten ostan niitä itse. Tulee niin hyvä mieli kun koti on siivottu ja pöydällä on kukkia.

Aurinkoista viikonloppua sinulle!


10 kommenttia:

 1. Lidl on meidän lähikauppa ja ostan tosi usein sieltä kukkia! Niillä on usein just kotimaisen Huiskulan tulppaaneja.
  Meillä on lähes aina kukkavaasi ruokapöydällä. Silloin, kun rahat oli tiukilla se ei ollut mahdollista, mutta siitä aina haaveilin. Ja nyt se on totta.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny! Kukat ovat sellainen pieni ylellisyys, josta on kiva nauttia. Sitten jos on tiukempaa, niin katsellaan kuvia ja haaveillaan :)

   Poista
 2. Ei tuo mies kukkia!
  Itse kyllä olen ostanut uuden nipun tulppaaneita, kun vanhat ovat kuukahtaneet. Lidlissä on hyviä ja edullisia kotimaisia tulppaaneita.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se harmi kun nuo ukot eivät ymmärrä kukkien päälle. Lidlin tulppaaneissa on kyllä hinta ja laatu kohdallaan. Ja vielä kotimaisiakin 👍

   Poista
 3. Ihanat! Meillä on aina tuoreita kukkia useammassa huoneessa. Pakko olla tai jotain puuttuu. Yleensä ostan kukat ruokakaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kukkia useammassa huoneessa! Ruokakaupasta niitä saa kätevästi poimittua mukaansa :)

   Poista
 4. Mä kans ostan aina ruokakaupasta. Helppoa, mutta vähän ehkä kimput toistavat itseään kun on ruusuja ja tulppaaneita vuorotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sentään voi vaihdella halutessaan kimpun väriä. Mutta onneksi kohta tulee kesä ja sitten saa luonnonkukkia ja omalta pihalta kerättyjä kimppuja :)

   Poista
 5. Tweety Blue, sinulle on jotain blogissani:)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.