sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syystunnelmaa

Perhe nukkuu ja kynttilät palavat. Ulkona sataa vettä, mutta se ei haittaa kun on itse sisällä lämpimässä. Villasukat tuntuvat mukavilta jaloissa ja keittiöstä löytyi pari suklaakeksiä ja lasi maitoa. Kyllä syksy vaan tuntuu mukavalta :)


Olen viime viikolla ravannut pitkin metsiä sieniä etsimässä. Se on sinänsä aika haastavaa, sillä vaikka metsät ovat sieniä pullollaan, en tunne kovinkaan montaa lajiketta. Näitä en sentään kerännyt, vaikka kauniilta näyttivätkin ;)



Ja hei, olemme miehen kanssa yhä hengissä, vaikka olemme syöneet jo pariin otteeseen itsetekemääni sienipiirakkaa...


2 kommenttia:

  1. Nam, sienipiirakka on kyllä hyvää. Itse kerään vain tatteja, kun niistä ainakaan mikään ei ole myrkyllinen, vaikka sappitatti pahaa onkin. Ne on niin helppo tunnistaa. Kantarellit myös, mutta joku sienihän kai muistuttaa niitä mutta ei olekaan. Nyt en muista, oliko se sitten myrkyllinen...
    Syksyisessä metsässä on tunnelmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ja näyttää hyvälle ja niin suloisen lämpimältä tunnelmavaloineen. Sienestäminen on varsin mukavaa puuhaa vaikkakaan en itse sitä harrasta, mutta metsässä kyllä kävelen ja nautin siellä olostani. Juu kyllä minäkin tuon kauniin punapilkullisen sienen tunnistaisin, muiden kanssa on sitten niin ja näin:)

      Poista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.