tiistai 5. marraskuuta 2013

Syksyn värit

Syksyn räiskyviä värejä alkaa jo olla ikävä kun vettä sataa kaatamalla ja kaikki näyttää niin harmaalta. Ei juurikaan huvita lähteä ulos kävelylle, vaikka kostea ilma tekisikin hyvää iholle. Nyt kaipaan jotain piristystä elämääni...

Selailin valokuviani ja löysin kuvia lokakuussa tekemästämme Korkeasaaren reissusta. Meidän perheemme kävi siellä yhdessä kaukaa tulleiden sukulaistemme kanssa. Vietimme ihanan aurinkoisen syyspäivän eläimiä katsellen ja lasten touhuja seuraillen. Eläimetkin olivat selvästi paljon virkeämpiä kuin kesähelteillä. Harmi vain, ettemme tällä kertaa nähneet suosikkejamme karhuja. Ne olivat ilmeisesti jo menossa talviunille. 
Tällaisina päivinä kun veto on poissa ajattelen usein, että minäkin voisin hyvin nukkua talviunia. Talvi ei ole koskaan ollut suosikkivuodenaikani, pidän paljon enemmän keväästä ja kesästä. Ainoa asia, jota en kuitenkaan haluaisi talvesta menettää on joulu. Yritän kovasti lykätä joulujuttujani vähän myöhäisempään ajankohtaan, vaikka toisten blogien jouluaiheiset päivitykset jo kovasti kiinnostavatkin ja kaupoissakin jouluvalot vetävät jo puoleensa. 

Tämä alla oleva pikku jääkarhu olisi tosi söpö tyttöjemme huoneeseen. Se toimisi hyvin yövalonakin. Saa nähdä tarttuuko se mukaani sitten kun annan itselleni luvan alkaa jouluttaa kunnolla :)


(Kuva lainattu Elloksen sivuilta)4 kommenttia:

 1. Kauniit syyskuvat! syksy on hyvää aikaa retkeillä. Me retkeilimme viime viikolla Ähtärissä, eläimet olivat virkeitä. Tosi kiva tuo jääkarhu, pitää mennä katsomaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ähtärissä olisi kiva käydä pitkästä aikaa. Olimme siellä kuusi vuotta sitten kun vanhempi tyttöni oli kolmevuotias. Parhaiten meille on jäänyt mieleen se, kuinka valtavilta sudet näyttivät metrin päästä nähtynä. Verkkoaidassa oli varoitus Älä työnnä sormiasi häkkiin! Ei olisi tullut mieleenkään...

   Poista
 2. Hienoja ruskakuvia! Kyllä vain, jouluvalot ja -koristeet vetävät kummasti puoleensa! Olen selaillut ruokaohjeita, jos löytäisin jonkin kivan uuden leivonnaisen tai muun ruokaohjeen joulupöytään. Teemme joka vuosi jotain erilaista ruokaa/leivonnaista perinneruokien lisäksi.

  VastaaPoista
 3. Minä en ole vielä ehtinyt tuohon jouluruokien miettimiseen asti. Jos ja kun löydät hyviä ehdokkaita, laitahan niitä blogiisi, niin voin käydä kurkkimassa sieltä :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.