maanantai 27. maaliskuuta 2017

Hehkuvaa maanantaita kotisohvalta

Eilen oli mukava päivä, ystäväperhe kävi pitkästä aikaa kyläilemässä ja herkuttelimme omilla ja lasten tekemillä herkuilla. Tytöt tekivät itse herkullista suklaakakkua, harmi kun en ehtinyt ottaa siitä kuvaa ennen kuin se katosi parempiin suihin.

Illalla toinen tytöistä valitteli oloaan ja kun kokeilin otsaa, se oli tosi lämmin. Yön aikana toisellekin nousi kuume, joten tänään molemmat jäivät kotiin sairastamaan. 

Tyttöjen päivä on kulunut lepäillessä. Molemmat ovat ottaneet tosi rennosti, löhönneet sohvalla torkkupeittoihin kääriytyneenä ja katsoneet pari elokuvaa. Silloin kun on tauti päällä, olo kannattaa tehdä mahdollisimman mukavaksi. Isommalla tytöllä oli iltapäivällä melkein 40 astetta kuumetta, pienempi selvisi vähän vähemmällä.




Aamupäivällä kävin pikaisesti viemässä pari kassillista tavaraa kirppikselle ja siistimässä samalla omaa pöytääni. Myyntiä on tähän mennessä tullut vasta noin 40 euron edestä. Enemmänkin olisi saanut mennä kaupaksi, myytävää kyllä riittää. Pöydässäni on tällä kertaa aika paljon kirjoja, dvd-levyjä ja lastenvaatteita sekä pehmoleluja. 

Pääasia on kuitenkin se, että kaapit tyhjenevät turhasta tavarasta. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.