torstai 2. toukokuuta 2013

Kaivuupuuhissa

Vappu tuli ja meni ja tänään palattiin taas arkeen. Innostuin aamupäivällä aloittamaan uuden kukkapenkin kaivamisen ja sainkin yllättävän paljon aikaiseksi. Saa nähdä pääsenkö huomenna ylös sängystä kun lapiota tuli heilutettua ja tiiliä kärräiltyä oikein urakalla... Näen jo silmissäni uuden värikkään kukkapenkin tylsän huonokuntoisen nurmikon tilalla.

Tuossa kuvassa on kaivannon teko vasta aluillaan. Olen suunnitellut tekeväni kohopenkin kääntämällä nurmituppaat ylösalaisin, levittämällä päälle kostutettua Hesaria, kompostimultaa ja ostomultaa. Vastaavalla menetelmällä tein pari vuotta sitten toisenkin kukkapenkin.

Tähän uuteen penkkiin on tarkoitus siirtää keltaisia, oransseja ja punaisia kukkia toisesta kukkapenkistä. Ensin tämä värimaailma tuntui aivan selvältä ratkaisulta, mutta tänään aloin jo miettiä, pitäisikö penkkiin lisätä vielä jotain muutakin. Ehkä jotain sinistä...?

Tässä sitä riittääkin puuhaa useammaksikin päiväksi...

3 kommenttia:

 1. Parin selkäjumin jälkeen olen oppinut, että kannattaa aloitella kevätpuuhat rennosti ja vähän kerrallaan, että kroppa tottuu :) Tuolla samalla tekniikalla olen minäkin perustanut kukkapenkkejä nurmikolle (harmi kun pienensivät Hesarin :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuo onkin mukava idea perustaa kukkapenkki. Kävisköhän siihen Aamulehti:) Täytyykin ottaa käyttöön.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Aamulehtikin käy vallan mainiosti :) Hesari on kyllä nykyään turhan pieni vanhoihin kunnon sunnuntainumeroihin verrattuna...

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.