perjantai 24. toukokuuta 2013

Pitkän tuntuinen perjantai

Huh, miten voikaan joskus päivä tuntua pitkältä! Tänään on juuri sellainen päivä. Tuntuu ihan siltä kuin minut olisi liimattu kiinni sohvaan, silmät painuvat välillä kiinni ja kaikki saa olla vähän rempallaan. Kolme viikkoa jalka paketissa ja minusta tuntuu siltä, että alkaisin kohta kiipeillä seinille, jos vain pystyisin...

Sen verran poistuin takapihalle, että kävin laskemassa omenapuumme kukkanuput, joita ei ollut kuin kolme, mutta pääasia, että puu on hengissä. Sen sijaan varrellisen pikkusyreenin tilanne näyttää aika huonolta. Harmin paikka, se on ollut yksi suosikeistani.


Aikani kuluksi räpsäisin yhden kuvan keittiön nurkasta. Nuo suloiset emalimukit odottavat kesäisiä mustikanpoimintareissuja. Löysin ne talvella kirppikseltä hintaan 0,80 e/kpl. Olin todella tyytyväinen löytööni!

2 kommenttia:

  1. Täällä meillä ei kuki juuri mikään hedelmäpuu. Joko ovat niin nuoria tai vanhoja, viimeisiään veteleviä. Omenat taas tekivät viime vuonna niin ison sadon, että pitävät välivuotta.

    VastaaPoista
  2. Meidän omenapuu piti taukoa viime vuonna ja sitä edellisenä kesänä saatiin peräti neljä omenaa. Ehkä tämä tästä kun vuosia tulee lisää...

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.