Reseptiin tarvitaan:
2 munaa
1 dl sokeria
1 dl öljyä
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2-3 dl mustikoita
Nämä ovat erittäin helppoja ja nopeita valmistaa, sillä aineet vain sekoitetaan kulhossa (mitään ei tarvitse vatkata) ja lusikoidaan joko muffinimuotteihin - tai kuten minä tein - muffinipellille. Taikinasta tulee 12 muffinia. Muffinit paistetaan 200 asteessa n.15 - 20 minuuttia (jäiset mustikat vaativat pidemmän paistoajan).
Alkuperäisessä ohjeessa säilyvyydeksi luvataan noin kolme päivää jääkaapissa, mutta jostain syystä meidän perheessä ne eivät koskaan säily niin kauaa 😊
Alkuperäisessä ohjeessa säilyvyydeksi luvataan noin kolme päivää jääkaapissa, mutta jostain syystä meidän perheessä ne eivät koskaan säily niin kauaa 😊
Mustikan ja kauran yhdistelmä on mielestäni kerrassaan herkullinen, suosittelen kokeilemaan!
Jos ihmettelet taustalla näkyvää vihreää nurmikkoa, se johtuu ihan vain siitä, että kuva on syyskuussa leivotuista erästä. Herkkusuita ilmestyi keittiöön sen verran nopeasti, etten viitsinyt siinä hässäkässä alkaa kaivamaan kameraa esiin...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.