lauantai 8. kesäkuuta 2013

Viikonlopun viettoa

Kovin helle on toistaiseksi takana päin, mutta vieläkin tarkenee hyvin. Paleltumisen vaaraa ei ole, vaikka asteet ovat hieman tippuneet ja tuulikin puhaltelee. Ihana kesäpäivä siis tänäänkin!

Minäkin sain torstain lääkärikäynnillä luvan täyspainovaraukseen ja pikkuhiljaa myös kepeistä luopumiseen. Ja parasta kaikessa oli lupa ajaa taas autoa. "Kotiarestini" siis päättyi ja matka kävi heti mm. taimitarhalle ja Tiimariin 4-vuotiaan kaverisynttärien tarvikkeita ostamaan. Juhlat olivat torstaina ja meno oli aika hulvatonta :) Oli ihana katsella pienten tyttöjen touhuja.

Tänään kävimme perheen kanssa aamupäivällä puistossa ja sen jälkeen tytöt kävivät hieman vilvottelemassa suihkulähteen vedessä. Yllätimme tytöt myös pitkästä aikaa hampurilaisaterialla ja poikkesimme myös lehmiä moikkaamassa. Iltapäivällä terassilla on ollut kova Barbie-leikki käynnissä nuoremman tytön toimesta. Ja tokihan äitikin pääsi mukaan leikkiin.

Ai niin, ensimmäinen kurjenmiekkakin räväytti jo kukkansa auki. Ovat ne vaan niin ihania.

Kerrassaan mukava päivä, illalla vielä saunotaan ja grillataan.

Mukavaa viikonloppua teillekin!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin hyvälle, kivoja tunnelmia kotoa ja kyliltä - mukava että olet päässyt liikkeelle:)

  VastaaPoista
 2. Värikkäät lehmät, kaikki värejä löytyy ! Oi barbit, tulee ihan lapsuus mieleen - mun ihan pienet tyttären lapset ovat poikia - en varmaan pääse ihan heti barbileikkeihin, mutta ehkä joskus vielä tulee tyttöjäkin, ja kyllä mulle kelpaa autoleikitkin :) Hyvää kesän jatkoa !

  VastaaPoista
 3. ♥ Kivoja kuvia! Hauskat lehmätkin :) Hyvää päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos positiivisista kommenteistanne Inkivääri, Pivi ja Riitta Sinikka!

  Tervetuloa uusille lukijoille!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.