tiistai 2. heinäkuuta 2013

Mullan lumoa ja iloista kikattelua

Eilen ja tänään olen viettänyt aikaa ihan pihalla. Olen lapioinut, kärrännyt multaa, jakanut taimia ja istuttanut jaettuja taimia uusiin paikkoihin. Ihanaa! Olo on kuin lapsella, joka on viettänyt päivän Puuhamaassa :) Ja on sitä välillä ehditty myös leikkiäkin 4-vuotiaan kanssa mm. My little ponyilla.

Uusi kukkapenkkini ei ole vielä siinä kunnossa, että sitä voisi esitellä, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... Vanha harvennettu kukkapenkki näyttää lähinnä taistelutantereelta, mutta toivottavasti näkymä paranee huomisen päivän aikana. Raahasin iltapäivällä kotiin takakontillisen multaa ja uusia kasveja, joten into puutarhahommiin on nyt todella kova. Onneksi saatiin illalla kunnon ukkoskuuro kaatosateineen yläpuolellemme, joten huomenna on hyvä taas jatkaa kaivamista.

Tässä pari otosta viikon varrelta. Ensin pari kuvaa vanhempieni pihalta.


Kerrassaan suloiset kellokukat kukkivat kukkaniityllä. Mikä mahtaa olla tämän kellokukan nimi?


Ja tässä ihana herkkiä maariankelloja pikkusydänten kera.


Tämän kaunokaisen veikkaan olevan loistoangervo, olenkohan oikeassa? Kyseinen pensas tuli meille aikoinaan taimikaupasta kameliajasmikkeen juurella. Kaksi pensasta on vähän niinkuin sisäkkäin, tämä on saanut jäädä kauniin kukintonsa ansiosta. Eipä tätä saisi toisen juurelta ainakaan hengissä irroitettuakaan, juuret ovat niin solmussa.

Tänään on ollut vähän erilainen ilta, juniorimme on mummolassa yökylässä ja meillä on kaksi isomman tytön kaveria yökylässä. Tytöt katsoivat Disneyn Urhea -dvd:n, herkuttelivat vähän karkeilla ja sipseillä ja touhusivat omia juttujaan sekä tietenkin kikattelivat iloisesti. Pulina loppui hetki sitten, taitavat vedellä sikeitä jo kaikki kolme :)

Mukavaa heinäkuuta!

4 kommenttia:

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.