perjantai 25. lokakuuta 2013

Ikioma työpöytä

Vihdoinkin sain ikioman työpöydän! Satuin paikalle kun tämä makoili kierrätyskeskuksessa odottelemassa uutta kotia ja pelastin sen mukaani. Lastulevyhökötyshän tämä tietenkin on, mutta kelpaa toistaiseksi kunnes rahatilanteeni paranee ja törmään siihen oikeaan.


Ihanaa, että saan välillä pujahtaa omaan rauhaan makkarin nurkkaan joko päivittämään blogia tai surffailemaan muuten netissä. Ja saan vielä näin pimeään aikaan tarvitsemaani kirkasvalohoitoakin siinä samalla. Tai ainakin kynttilänvaloa, jos siltä tuntuu.

Tässä vaiheessa pöytä on vielä epäilyttävän siisti, pahoin pelkään, että se alkaa pian näyttää vähemmän siistiltä. Tekisi melkeinpä mieli lähteä Tiimariin ostamaan söpöjä koulutarvikkeita...

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Mää en kestä :). Just kävin lukemassa Jutan ja Tarun jutut omista työhuoneistaan ja sitä ennen moni muukin on esitellyt työpöytiään ja nyt sullakin sit on oma..
  Nyt kyllä on pakko sanoa, että kateeksi käy. Mutta ihan hyvässä mielessä niinkuin aina :)
  Mulle ja mun koneelle ei näytä olevan vakituista sijaa tässä majatalossa. Vaellan kone kainalossa pöydänkulmalta toiselle. Ja useimmiten sen kulmankin korvaa polvet :)

  Iloista viikonloppua! Mulla on edelleen hyvä mieli siitä sun päätöksestä, joka näköjään on nyt jo saanut paljon kaikkea kivaa aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kykin aikaisemmin kone sylissä sohvalla (ja teen sitä edelleenkin iPadin kanssa), mutta läppäriä on kivempi käyttää pöydällä. Ja onpahan ainakin paikka papereille...

   Ehkä sunkin pitää varata joku oma nurkka ikiomalle pikku pöydälle :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.