lauantai 18. maaliskuuta 2017

Littlest Pet Shopien lumoissa

On päiviä, jolloin määritelmä Vajaa viisikymppinen kuvaa minua paremmin kuin hyvin. Miten sen nyt sitten muotoilisi: välillä tämä äiti on ihan yhtä innoissaan Littlest Pet Shopeista eli Petseistä kuin ekaluokkalainen tyttärensä.


Välillä me istumme vierekkäin tyttäreni kanssa hänen huoneensa matolla ja sisustamme koteja seisoville kissoille, pupuille, bambeille, koirille, hamstereille ja vaikka mille pikkuotuksille. Joskus me askartelemme yhdessä pienenpieniä kännyköitä, korvapuusteja ja astioita, joskus taas sänkyjä ja sohvia. Leikkiminen on välillä hauskaa!
Joskus me istumme vierekkäin sohvalla jalat torkkupeiton alla ja katselemme YouTubesta Petsivideoita tai kurkistelemme millaisia Petsejä Huuto.netistä tai Tori.fi:stä löytyy. Ja kaiken huipuksi tämä äiti saattaa vielä illalla tutkailla myös Ebayn tarjontaa tai kirpputorin pöytiä sillä silmällä, löytyisikö jotain kiinnostavaa.

Minusta on ihanaa, että lapset leikkivät, rakentelevat omia maailmojaan ja käyttävät mielikuvitustaan. Eikä se taida tehdä pahaa meille aikuisillekaan.


Leikkisää loppuviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.