maanantai 9. syyskuuta 2013

Kesäisen lämmin maanantai

Tänään saimme vielä nauttia ihanan kesäisestä päivästä. Ei olisi kyllä lämpötilan perusteella arvannut, että ollaan jo syyskuussa, kun mittari näytti 22 asteen lukemia.

Tein kyllä jotain vähän syksyyn liittyvääkin, kävin nimittäin ostamassa itselleni uudet kumisaappaat. Väri on varsin räväkkä, tytöt olivat kerrankin sitä mieltä, että nyt on äiti osannut vihdoinkin ostaa itselleen jotain tosi kaunista :) Harmi etten tajunnut ottaa kuvia päivänvalossa, tämä kännykkäkuva on aika surkea...


Ja pitihän uusia saappaita lähteä heti testaamaan metsään. Tyttöjen ollessa koulussa ja tarhassa kävin kurkkaamassa mitä metsästä tällä kertaa löytyisi. Puolukoitahan siellä oli, kauniisti vieri vieressä, joten keräsin mukaani 3 litran ämpärillisen. Metsässä tuli suorastaan kuuma farkuissa ja kumppareissa!


Muutenkin metsässä oli taas kaunista, tässä muutama makupala. Väritys alkaa jo näyttää hieman syksyiseltä. Metsän hiljaisuus, rauha ja kauneus ovat minulle kuin terapiaa, nautin yksinolosta luonnon keskellä.Illalla sain taas seurata kahden pienen prinsessan leikkejä, kun naapurimme tyttö tuli nelivuotiaamme luo kylään. Pikkutytöt pukeutuivat hienoimpiin prinsessa-asuihinsa, pukivat korut ylleen ja touhusivat taas kaikkea maan ja taivaan väliltä. Ystävyys on tärkeä juttu pienestä pitäen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.