tiistai 21. toukokuuta 2013

Puutarhakierros

Taas tuli tehtyä yksi kierros pihalla keppien kanssa. Ihanaa tämä kevät kun jatkuvasti löytyy jotain uutta ihan omalta kotipihalta! Harmi vaan, että kuvat ovat vähemmän hyviä. Näpsin niitä kännykkäkamerallani ja yritän samaan aikaan pidellä keppejäni, etteivät ne tipahda nurmikolle. Saattaa vaikuttaa aika mielenkiintoiselta temppuilulta...

Tänään sain napattua kuvan kauniista valkoisesta narsissista. En ikävä kyllä tiedä tämän lajiketta. Samassa kuvassa näkyy tulikellukan lehtiä ja nuppuja.

Myös pioni on jo hienosti nupullaan.

Mutta mistä mahtaa johtua se, että pari vuotta sitten istuttamani pihasyreeni ei ole juurikaan kasvanut vielä pituutta eikä kukkinut. Vai kasvatteleeko se todellakin näin kauan juuriaan ja aloittaa pituuskasvun vasta nyt?2 kommenttia:

  1. Hyvin ovat lähteneet kukkasi kasvuun, hyvältä näyttää. Itsekkään en muista aina lähes kaikkien kukkien nimiä. Toiset taas osaavat ne latinaksikin. Kukista saa kyllä niin paljon hyvää mieltä ja niiden kanssa puuhastelu on tosi mukavaa ja tekee hyvää. Iloa ne tuottaa ja tekee sen verran mitä jaksaa ja mikä milloinkin tuntuu hyvälle ja muistaa nauttia kaikesta. Toukokuu on minusta paras vuodenaika, kaikki vielä edessä ja jo nyt niin paljon tässä ja nyt!
    Mukavaa päivänjatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailustasi, Sirkka :)

    Mukavaa päivänjatkoa sinullekin!

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.