torstai 9. toukokuuta 2013

Narsissit kukkivat

Eilen huomasin jotain keltaista pilkistävän kukkapenkistä ja tarkistettuani tilanteen lähempää, näin että kyseessä olivat narsissit. Ihanaa! Nämä ovat muutaman vuoden takaisia pääsiäisnarsisseja, jotka istutin pihaani ja jotka ovat siitä lähtien ilahduttaneet minua joka kevät. Jotenkin narsissit ovat niin sympaattisia kasveja ja tuovat iloa mukanaan. Kyseessä on ilmeisesti joku kääpiölajike, sillä nämä ovat todella pieniä.

Keltainen on vähän ristiriitainen kukan väri. Toisaalta ne ovat pirteän ja iloisen näköisiä, toisaalta taas niin hallitsevia, etten oikein tiedä pidänkö niistä kaikkien muiden värien seassa. Siitäkin huolimatta lasten kanssa on hyvissä ajoin laitettu auringonkukansiemeniä multaan ja kulleroistakin pidän kovasti.

Tänään alkoi tv:stä Alan Titchmarshin ohjelma Rakkaudesta puutarhaan. Laitoin sen tallennukseen ja aion nauttia siitä huomenna kaikessa rauhassa kun muu perhe on poissa kotoa. Odotan tuolta ohjelmalta todella paljon. Nyt kun en voi itse juurikaan tehdä mitään, saan ainakin haaveilla ja suunnitella mitä sitten teen kun olen taas kunnossa.

Tämänpäiväinen sade oli oikein tervetullut, meidän nurmikkommekin sai taas uutta puhtia. Sade on tehnyt varmasti hyvää muillekin kasveille. Tänään olivat tulppaanienkin nuput pullistuneet ja moni pensas on jo kauniilla hiirenkorvilla. Kyllä kevät vaan on ihanaa aikaa!

Tässä vielä vähän keltaista aurinkoenergiaa, narsissit ja krookus kukassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.