keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Lepoa, lepoa ja vielä lisää lepoa

Sitä on nyt ollut runsaasti tarjolla, nimittäin lepoa ja oleilua. Tässä on löhöilty jalka suorana sekä sohvalla että terassilla melkein kyllästymiseen asti. Blogeja on tullut lueskeltua ahkerasti, oman päivittäminen sen sijaan on jäänyt vähemmälle, koska ei ole oikein ollut kirjoitettavaa eikä oikein kuviakaan. Muiden blogien ihanat kuvat ja päivitykset ovat piristäneet minua paljon, kiitos kaikille blogien päivittäjille! Terassilla ollessani joudun välillä hampaat irvessä miettimään voimalausettani Nyt on näin. Silmäni kun näkevät joka puolella paljon asioita, jotka haluasin tehdä heti, heti, heti, vaan kun en voi. Nyt on näin.

Äitienpäiväviikonloppu sujui mukavasti, lapset olivat tehneet minulle ihanat kortit ja lahjat ja pöytä oli täynnä herkkuja. Äidin mieltymys suklaaseenkin oli otettu erittäin hyvin huomioon :) Kävimme myös iltapäivällä vanhempieni luona kakkukahveilla.

Eilen pääsimme koko perhe mummon ja papan kera jumppaseuran kevätjuhliin katsomaan vanhemman tyttömme kauan harjoittelemaa tanssiesitystä. Nuo 8-9 -vuotiaat tytöt olivat tehneet todella ihanan tanssiesityksen ohjaajansa johdolla. Onneksi jalkani salli tuon reissun, muuten olisin jäänyt paljosta paitsi. Kohta nelivuotias pikkusisko katsoi esityksiä silmät loistaen, haaveillen olevansa itsekin mukana. Toivottavasti hänellekin löytyy mieluisa tanssiharrastus ensi syksynä. Kotona hän ainakin esittää meille ahkerasti balettia sekä yksin että Pikkusiskoksi nimeämänsä nallen kanssa.

Tänään sain lyötyä lukkoon päätöksen siitä, etten pitkän sairaslomani jälkeen halua enää palata entiseen työhöni ja sain kerrottua sen myös esimiehelleni. Onneksi olen töissä suuressa yrityksessä, josta löytyy paljon erilaisia tehtäviä. Tämä iso päätös tipautti suuren kiven sydämeltäni. Vaikka olenkin ennen nauttinut kovasti kiireisestä ja haasteellisesta työstäni, loppuunpalamiseni opetti minulle sen, että elämässä voi myös muuttaa suuntaa jos nykyinen ei tunnu hyvältä. Haluan työn, jonka voin jättää klo 16.00 käsistäni, jotta minulle jää myös voimia omaan elämääni. Voimia olla parempi ihminen, äiti ja vaimo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.