sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tulppaanien nimi hukassa

Pihallamme kukkivat parhaillaan muutamat tulppaanit, tosin niitä on aivan liian vähän. Tänä syksynä aion istuttaa niitä paljon lisää. Tämä värikäs on mielestäni ihana, harmi vain etten muista sen nimeä...

Tänään oli taas päivä, jolloin olisi niiiiin tehnyt mieli tehdä pihatöitä, vaan kun tällä jalalla ei pysty. Ärsyttää kun mielessä muhivat projektit eivät etene.4 kommenttia:

 1. Mulla ei koskaan istutetut tulppaanit tulleet näkyviin, vaikka kuinka tuijotin :).

  Koitin hoksata linkkiä, josta voisin liittyä lukijaksi, mutta ei taida olla tai sitten se on tilapäisesti jotenkin poissa näkyvistä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun kommentoit! Olen aivan urpo tämän bloggerin käytössä, joten tuo linkki taitaa puuttua kokonaan. Osaatko neuvoa, miten saisin sen näkyville? Muilla näkyy tuo google käyttäjäraati ja liity tähän sivustoon -teksti, mutta en keksi mistä se löytyy...

  VastaaPoista
 3. Pahoittelut, kun en ehtinyt ajoissa tänne uudestaan, mutta olit näköjään jo saanut sen lukijalinkin laitettua. Hyvähyvä. Mukana ollaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos lukijaksi ryhtymisestä!

  Kyllä siinä pieni tovi vierähti, että sain linkin lisättyä. Mutta kyllä olin tyytyväinen itseeni kun siitäkin selviydyin ;)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.