sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Flunssan kynsissä - nyt on näin

Ensin se iski lapsiin, kiusasi heitä ja piti otteessaan. Sitten se sai kiinni minut ja tainnutti tähän pökkyräisen kuumeiseen olotilaan, jossa aivot eivät meinaa jaksaa toimia. Hemmetin kevätflunssa!

Mieltäni piristi tänään huomattavasti Vastaisku ankeudelle -blogin Jennyn loistava kirjoitus Näin on nyt - tilanteen hyväksyminen helpottaa ja sen kirjoittajan ihana asenne elämään. Minäkin hoin lähes samaa mantraa Nyt on näin aikoinaan kun olin onnistunut murtamaan jalkani ja jouduin lepäilemään jalka suorana sohvalla, vaikka mieleni olisi tehnyt pihatöihin. Tässä linkki tuohon vanhaan postaukseeni.

Elämässä vain tulee vastaan asioita, joille emme mahda mitään. Silloin ei auta kuin hyväksyä ne ja odottaa tilanteen muuttumista. Joskus tulee ylimääräisiä laskuja, sairauksia ja muita vastoinkäymisiä, mutta ne eivät yleensä ole ikuisia. Voivottelu ja murehtiminen ei tee niistä yhtään kevyempiä kantaa. 

Hyväksyminen voi tuoda uusia oivalluksia mukanaan ja yllättäen nuo raskaat takaiskut poikivatkin jotain uutta ja elämä sujahtaakin ihan uusille raiteille.


Kuva Pinterestistä

Tyynen rauhallista päivää sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.