lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kirppismyynnin välitilinpäätös

Ensimmäinen kirppisviikko on sujunut vaihtelevissa tunnelmissa. Myynnissä on sekalaista tavaraa mm. vaatteita, kirjoja, lehtiä, laukkuja, leluja yms. Viikko lähti hieman nihkeästi käyntiin, mutta myynnit paranivat onneksi siitä hieman. Koko ensimmäisen viikon saldo on nyt 108 euroa. Siitä kun vähentää pöytävuokran 31 euroa, jäljelle jää 77 euroa voittoa.


Aloituspäivän tilanne

Tai ei se taida olla ihan puhdasta voittoa, sillä olen tehnyt muutaman ostoksenkin tämän viikon aikana. Mukaan on tarttunut Skilan ulkoilutakki ekaluokkalaiselle (4 euroa), pari dvd:tä sairastaville lapsille (yht. 2,50 euroa) ja tummanpunainen Kiina-henkinen korurasia (4 euroa). 

Pääasia kuitenkin, että enemmän on myyty kuin ostettu uutta. Nuo dvd:t lähtevät katselemisen jälkeen takaisin kiertoon kun vien taas täydennystä kirpputorille.


2 kommenttia:

 1. Minullakin on nyt hyllykirppis jo kolmatta viikkoa!
  Vielä yksi viikko ja sitten otan tavarat pois.
  Edukkaita juttuja olet kirpparilta ostanut. Kierrättäminen on kivaa.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, olet varmasti saanut hyvin kaappeja tyhjennettyä tuossa ajassa. Minulla on varaus perjantaihin saakka, mutta saattaa olla että hankin uuden pöydän sen jälkeen. Kierrättämisestä tulee todella hyvä mieli, sekä myyjä että ostaja ovat voittajia :) Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

   Poista

Ilahtuisin kovasti, jos jättäisit pienen viestin merkiksi vierailustasi.